Cégek

 Tevékenységek

 Történet

 

 

 

 

 

 
 

 

 
Basalt-Actien-Gesellschaft  Magy

 

 


A cégcsoport

 

A BASALT AG 1992 óta van jelen a magyarországi zúzottkő- és kavicstermékek piacán. A Dunántúl középső térségében található bazaltbányák, valamint a az ország központi régiójában művelt andezit bánya és kavicsbányák többségi tulajdonosaként jelentős független építőanyag gyártó és forgalmazóként partnere szinte minden az országban működő építő vállalkozásnak.

Korszerű kitermelési és feldolgozási módszereivel, a természeti és épített környezetet, annak minden szociális összetevőjével figyelembevevő tevékenységével a BASALT AG cégei jól beleilleszkedtek a magyar gazdaságba.

 

A bányák modern és nagy kapacitású termelő egységei a jól kiépült értékesítési szervezeten keresztül megbízható partnerei a kivitelező építőiparnak elsősorban a közlekedésépítésnek és betoniparnak. A cégcsoport által kínált termékek megbízható minősége, valamint a gyakran igényelt igen jelentős szállítási kapacitás, valamint a munkatársak vevőorientált tevékenysége garanciáját képezi a jó együttműködésnek és a piaci sikernek.